Сафорел описание

Сафорел описание – продукт на Лаборатории IPRAD, е създаден през 1989г. от доктор и двама фармацевти. Специалисти по фитoтерапия, те се опитват да създадат почистващ продукт, който е ефективен и се отнася с внимание към женската интимна зона.

В търсенето на най-добрите компоненти те откриват ефикасността на Репея (Arctium lappa) – тревисто растение, отдавна прочуто със свойте успокояващи и омекотяващи свойства. Лекарите отдавна са се убедили в действието му.  Това е прината специалистите от Лаборатории IPRAD да създадат интимния продукт Сафорел -нежна почистваща грижа. Сафорел -описание интимен продукт без парабени, без сапун, дерматологично тестван.

Чрез комбинирането на екстракт от репей и омекотяващи вещества е създаден първият  почистващ продукт Сафорел: Нежно Почистване . Интимният гел-Сафорел нежна почистваща грижа се понася добре, ефективно почиства интимната зона и останалата част от тялото, както потвърждават милиони жени във Франция и по света въз основа на многобройно тестове.

Препоръчан от специалисти по здравни грижи и майки, диапазонът на Сафорел се е разрастнал през годините, за да отговаря на нуждите на жените и техните деца.

 

Открийте богатата гама на Сафорел:

Интимен гел

Успокояващ крем